Την Τρίτη 20 Οκτώβρη η ΠΟΛ συμμετείχε στην Διεθνή Τηλεδιάσκεψη Συνδικάτων Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού – Τραπεζών – Ασφαλιστικών – Ελεγκτικών –Συμβουλευτικών εταιριών(TUI-BIFU) της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ). Το ΠΑΜΕ συμμετέχει στη ΠΣΟ από την ίδρυσή του.

Η ΠΟΛ είναι μέλος της TUI-BIFUτης ΠΣΟ με σκοπό τον κοινό βηματισμό με Ομοσπονδίες και σωματεία εργαζομένων του κλάδου μας σε όλο τον κόσμο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν Ομοσπονδίες από την Ινδία, την Βραζιλία, την Κούβα, την Αργεντινή, το Κονγκό, το Λίβανο, το Νεπάλ, τη Μαλαισία, τη Νιγηρία κ.α. εκπροσωπώντας εκατομμύρια εργαζομένους του κλάδου. Από την Ελλάδα συμμετείχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της, Κώστα Δράκο. Θέμα της συνάντησης ήταν οι εξελίξεις στον κλάδο, ειδικότερα σε συνθήκες πανδημίας και όξυνσης της αντεργατικής επίθεσης, η κοινή δράση των οργανώσεων καθώς και η προετοιμασία του Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Οργάνωσης Χρηματοπιστωτικού της ΠΣΟ (TUI-BIFU).

Στη συνάντηση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της ΠΣΟ, Michael Makwayiba από τη Νότιa Αφρική και ο ΓΓ της ΠΣΟ, Γιώργος Μαυρίκος.

ΦΩΤΟ: https://flic.kr/s/aHsmRCi895

21/10/2020

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ