Η τρομοκρατία δε θα περάσει !!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και του Σωματείου Εργαζομένων στην Cosco Μάρκο Μπεκρή. Κανένα δικαστήριο, καμιά καταστολή δεν θα  βάλει εμπόδιο στους αγώνες μας ενάντια στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της.

Για ακόμα μια φορά σέρνουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων της Cosco Μάρκο Μπεκρή!

Μαζί με τον Πρόεδρο του σωματείου στέλνουν στα δικαστήρια τον δίκαιο αγώνα τους για να έχουν βαρέα και ανθυγιεινά. Για να υπάρχουν τα κατάλληλα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Tον δίκαιο αγώνα για να έχουν υποχρεωτική ΣΣΕ.

Τους τρομάζει ο απεργιακός αγώνας και η οργάνωση των εργαζομένων της Cosco όπως έδειξε η απεργία λίγο μετά το εργοδοτικό έγκλημα που έστειλε στο θάνατο το συνάδελφό τους Δημήτρη Δαγκλή.

Έναν αγώνα απέναντι σε ένα αδίστακτο μονοπώλιο που το μόνο που το νοιάζει είναι το ΚΕΡΔΟΣ. Καμιά σημασία δεν έχει για αυτό η ανθρώπινη ζωή.

O αγώνας των εργαζομένων της Cosco με τα σημαντικά αποτελέσματά του είναι στις καρδιές της εργατικής τάξης της Ελλάδας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τεράστια αλληλεγγύη που εκφράστηκε δεν είναι για αυτούς που τον πολέμησαν λυσσαλέα και ακόμα τον πολεμούν.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας, η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

                                                                                                                                                                   07.03.2024 

Το Δ.Σ της ΠΟΛ

Η Κ.Δ. της Ε.Λ.Ε.Π.Α.