Καταδικάζουμε την βίαιη παρέμβαση των ΜΑΤ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο για να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις των φοιτητών που είχαν αποφασίσει μέσα από τις μαζικές συνελεύσεις τους!

Με 3 κλούβες ΜΑΤ να περικυκλώνουν φοιτητές και με δεκάδες προσαγωγές για να σταματήσουν τον δίκαιο αγώνας τους, τον αγώνα μας ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Έχουμε γνώση άλλωστε πως αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση της ΝΔ κάθε αγώνα εργαζομένων, φοιτητών – μαθητών, αγροτών.

Ο Αγώνας των φοιτητών μαθητών και εργαζομένων δεν μπορεί να φιμωθεί και να σταματήσει με κανενός είδους τρομοκρατία. Υπό τις μαζικές αντιδράσεις φοιτητών και εργαζομένων οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε αυτήν την μάχη θα δούμε πολλά. Στημένα βίντεο με δήθεν εκπροσώπους φοιτητών, επιχειρήματα από την πλευρά των κυβερνώντων που δοκιμάζουν την νοημοσύνη μας, ΜΜΕ σε αγαστή συνεργασία με την ΝΔ (και όχι μόνο), και πολλά ΜΑΤ. Είναι γελασμένοι ότι θα σταματήσουμε.. είμαστε δίπλα στα παιδιά μας γιατί είναι και δικός μας ο αγώνας τους για Δημοσία και Δωρεάν Παιδεία, με αύξηση της χρηματοδότησης της, με πτυχία με αξία.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο

των φοιτητικών συλλόγων, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 12μμ Προπύλαια

06.02.2024

Το Δ.Σ.