Όσο ο δίκαιος αγώνας των εργατών στη Μαλαματίνα δυναμώνει, τόσο κυβέρνηση και εργοδοσία θα χτυπούν στο ψαχνό. Το όργιο καταστολής απέναντι στους απεργούς δεν έχει τελειωμό.

Σήμερα το πρωί η κυβέρνηση έδρασε πάλι ως εντολέας της εργοδοσίας και αντιμετώπισε του απεργούς εργαζόμενους με χημικά, με συλλήψεις, με την επιστράτευση απεργοσπαστικού μηχανισμού.

Η αστυνομία συνέλαβε ξανά τον Γιάννη Φραγγίδη, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ) και τον Άρη Μερκενίδη, πρόεδρο του Σωματείου πωλητών – οδηγών και βοηθών Β. Ελλάδας και επίσης εργαζόμενο στο εργοστάσιο.

Ο αγώνας των εργατών στην Μαλαματίνα για την ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων τους δεν θα καμφθεί από ΜΑΤ και συλλήψεις.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας. Είμαστε δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων για να μην εφαρμοστούν οι αντεργατικές μεθοδεύσεις της εταιρείας αλλά και για να σπάσει η βία και τρομοκρατία της κυβέρνησης απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό.

Συνάδελφοι, κρατάτε γερά!!

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας!

Απαιτούμε τώρα:

  • Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.
  • Να σταματήσει το όργιο καταστολής απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων της Μαλαματίνας.
  • Να εφαρμόσει η εργοδοσία τα αιτήματα των απεργών για αναστολή των απολύσεων, καλύτερες συνθήκες εργασίας, υπογραφή ΣΣΕ.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Λ.