11:00 π.μ.,ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι σε λογιστήρια, ελεγκτικές, συμβουλευτικές εταιρείες, συσπειρωμένοι στο σωματείο μας την ΕΛΘ, 6 Απρίλη δίνουμε τη δική μας απάντηση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την ακρίβεια, τους παγωμένους μισθούς. Συζητάμε και αποφασίζουμε συλλογικά την δράση μας. Οργανώνουμε την Απεργία στις 6  Απρίλη σε κάθε χώρο δουλειάς.

Συντονιζόμαστε με τους υπόλοιπους εργαζομένους σε όλους τους κλάδους, με όλους όσους συναντηθήκαμε στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο 26 Φλεβάρη, στις κινητοποιήσεις ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη, ενάντια στο σύνολο των αντεργατικών μέτρων.

·         ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

·         ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

·         ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!

ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Απαιτείται η άμεση κλιμάκωση του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους τόπους κατοικίας. Η επίθεση δεν αφορά κάποιους αλλά όλους μας. Είναι συνολική και αφορά στα εργασιακά, μισθολογικά και κοινωνικά δικαιώματα όλων των εργαζόμενων και του λαού, που κλιμακώνεται από τις κυβερνήσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη την ΕΕ και με την δικαιολογία του πολέμου θα ενταθεί. Κοινή πρέπει να είναι και η αντεπίθεσή μας. Ο ουσιαστικός αγώνας που σημαδεύει τον πραγματικό αντίπαλο, την πολιτική ΕΕ-μονοπωλίων, μπορεί και πρέπει να δοθεί μόνο μέσα από τον ταξικό πόλο του εργατικού κινήματος, μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ. Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση και στον αγώνα, στο δρόμο της διεκδίκησης και της ανατροπής.

ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ