Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών καταγγέλλει την αστυνομική επέμβαση στην Πρυτανεία του ΑΠΘ, ύστερα από παραγγελία του πρύτανη, κατά των φοιτητών που πραγματοποίησαν κατάληψη του κτιρίου, υλοποιώντας τις αποφάσεις των Φοιτητικών τους Συλλόγων.

Με χρήση σωματικής βίας, χημικά ακόμα και συλλήψεις αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους φοιτητές που διαμαρτύρονται για τον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, απαιτώντας παράλληλα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολών, που η ίδια η κυβέρνηση τις κρατάει κλειστές ένα χρόνο!!!! Έτσι εννοούν την δημοκρατία στις σχολές-Α.Ε. …Είσαι ελεύθερος να κάνεις business, συλλαμβάνεσαι αν παλεύεις για πραγματική γνώση απαλλαγμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα.

Καλούμε τα σωματεία – μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να καταγγείλουν αυτά τα γεγονότα και να στηρίξουμε τους αγώνες των παιδιών μας!!

Απαιτούμε:

  • Να απελευθερωθούν όλοι οι φοιτητές, να αποσυρθούν οι κατηγορίες και να ανοίξουν οι σχολές με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
  • Έξω ο ΑστυΝόμος Κεραμέως-Χρυσοχοίδη που εισάγει την καταστολή και εντείνει την επιχειρηματική δράση μέσα στα Πανεπιστήμια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

23/02/2021

Κατηγορίες: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ